Sockerrosor till bröllopstårta.

Jag har börjat med tillverkningen av rosorna till min systers bröllopstårta nästa vecka, vi gjorde första lasset tillsammans – och nu verkar det som Elsa är nyfrälst sockerkonstnär hon också! 🙂 inget oväntat där inte…. hehe

Rosor

Och så bild på den förskräckliga clownen från kursen!

Clown

Kram!

ps. Tårtan var riiiktigt god med chokladmousse/kaffesmak – och vit chokladmousse/citronsmak!

2 reaktion på “Sockerrosor till bröllopstårta.

  1. Hej! Vilka super fina rosor. Jag googlade bröllopsrosor och hittade din sida. Ska göra min egen bröllops tårta och hade behövt lite tips på blommorna. Med vänlig hälsning, sanna

    • Hej! Tack för berömmet, jag tänkte så småningom visa steg-för-steg på blommorna men just nu finns inte tid till det tyvärr! Jag rekommenderar youtube, sök på engelska och amerikanska klipp! Lycka till! Hälsningar, Liselott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *