Lisa 20 år!

Det är sannerligen ett bra betyg när man får beställning från samma familj flera gånger 🙂 Nu var det då dags för Lisa att fylla 20 år, sist var det studenten! Det är ca 1,5 år emellan tårtorna och lite har jag ju utvecklats, t.ex. använde jag inte ett enda ”proffsverktyg” eller specialanpassad sockerpasta då. Hur skulle jag klara mig utan de nu?!

Beställningen löd: En tårta med mycket choklad och någon lila detalj! Den var enkel 😉 Jag gjorde en bukett med lila och svarta kallor, en enkel men vacker blomma!

Bottnar bestod av chokladtårtbotten, varvat med smält 70% choklad blandat med en klick smör, mörk chokladmousse, vit chokladmousse (färgad lila). Spacklad med chokladsmörkräm med en hint av pepparmint. Den vart fantastisk god inte alls mäktig, var självklart på kalasat och smakade!

Grattis Lisa! 🙂 Kram

//Fisen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *