Tårta till sångerska/frisör

Det är alltid lika kul att få utmaningen att modellera efter en bild. Det gäller att fånga detaljerna i utseendet/karaktären för att finna den rätta känslan. Något som jag blir bättre på för varje gång! Beställaren av denna tårta var mycket nöjd, nu håller jag tummarna att födelsedagsbarnet håller med 🙂

Jag hade fria händer när det kom till smak och form så det blev ett ypperligt tillfälle att använda mina blåbär som fyller frysen efter några timmars slit i skogen!

  • Chokladbotten
  • Chokladmousse
  • Vaniljbotten
  • Blåbärsmousse + blåbär
  • Vaniljbotten
  • Spacklad med chokladsmörkräm

Då jag bakade två bottnar för att göra denna blev det bottnar till en extra tårta som vi ska smaska på imorgon, då kan jag själv bedöma smakerna 🙂

/LL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *