Modelleringskurs med Elaine Thomas

När jag fick veta att Elaine Thomas från England skulle komma till kakburken och hålla kurs insåg jag ganska snabbt att det här kan jag ju inte missa! 🙂 Sagt och gjort blev det 2 av 3 kurser inbokade. På lördagskvällen fick vi lära oss göra en urgullig drake och dagen därefter satt vi i 6 h och knåpade ihop en ”fashion designer”. Hon ska egentligen vara omgärdad av tyger och sybehör vilket vi inte hann med 😛

Jag har ju modellerat en del innan med blandat resultat och jag har den här helgen lärt mig de där småknepen som jag saknade för att få ett bättre resultat, så jag är riktigt taggad nu när jag ska sätta mig ner och modellera ett brudpar. Det här måste ju bara bli mitt bästa hittills!

Och lilla dottern som fyller 3 snart har självklart beställt en drake till sin tårta, en lila! (Där rök Hello Kitty alt. Pippi hehe ;))

♥ Liselott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *