Bröllopstårta med hortensia och rosor

Jag fick den fantastiska äran att få göra Jonas & Emmas bröllopstårta, alltid lika kul 🙂 Väldigt många timmars slit, perfektionist som man är 😉 men sååå värt det!

Vi hade en trevlig provsmakning innan i temat choklad, vit choklad och hallon, så svängde ihop tre olika kombinationer.

Provsmakning

Brun: Vanliga bottnar, chokladmousse med vit crunch, hallonsylt, hallonmousse och krämig chokladsmörkräm.

Vit: 50/50 med choklad och vanliga bottnar, chokladmousse, hallonsylt, vit chokladmousse med crunch och fräsch citronsmörkräm.

Rosa: Chokladbottnar, mörk chokladganache, hallonmousse, vit chokladmousse och ljuvlig hallonsmörkräm.

Så vilken valde de? Jo den vita med citronsmörkräm 🙂

Och här har ni slutresultatet:

BröllopJEBröllopJE3BröllopJE3BröllopJE4BröllopJE5

Och så ett par mjölk- och glutenfria cupcakes så att alla ska kunna få njuta 🙂

Stort Grattis till ett vackert brudpar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *