Hög tårta med minst två lager riklig fyllning (cm):
- Ø 15 = 7-9 bitar
- Ø 20 = 13-16 bitar
- Ø 25 = 19-24 bitar
- Ø 30 = 28-35 bitar
- Ø 35 = 38-48 bitar
- Ø 40 = 50-63 bitar
- 15×15 = 9-11 bitar
- 20×20 = 16-20 bitar
- 25×25 = 25-31 bitar
- 30×30 = 36-45 bitar
- 35×35 = 49-61 bitar
- 40×40 = 64-80 bitar
Fluffigare lägre tårta typ gräddtårta (cm):
- Ø 15 = ca 4 bitar
- Ø 20 = ca 8 bitar
- Ø 25 = ca 12 bitar
- Ø 30 = ca 18 bitar
- Ø 35 = ca 24 bitar
- Ø 40 = ca 32 bitar
- 15×15 = ca 6 bitar
- 20×20 = ca 10 bitar
- 25×25 = ca 16 bitar
- 30×30 = ca 22 bitar
- 35×35 = ca 30 bitar
- 40×40 = ca 40 bitar
Hej! Tack för info! Undrar dock de fyrkantiga måtten, kan jag anta att det är cm?
Vad skulle du säga för en ”vanlig” ungsplåt?
Hej, kul att du uppskattar informationen! Cm är det, glömde visst få med det 🙂 En ugnsplåt är ju normalt ca 30×40 cm och det är ungefär samma som 35×35, alltså 30 alternativt 49-61 bitar beroende på tårtsort.